‏‏‎ ‎

DINNER
Smaken van het seizoen

van 28 november tot en met 22 december

Aperobites

•••

SCHOTSE WILDE ZALM
Mozaïek, granny smith, rode ui, panna cotta van dille

•••

CANADESE KREEFT
Belle vue, handgerolde couscous, granaatappel, saffraan, bloedappelsien

•••

** IBERICO VARKENSWANG
Gelakt, spelt, aardpeer

•••

FAZANTENBORST
Op lage temmperatuur, dadel, noten, gratin van winterse knollen

•••

PURE CHOCOLADE
Cremeux, kers, amandelnoot

of

Geaffineerde kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
Chutneys- notenbrood ( supp. 15 euro)

|

4 gangen menu aan 77 euro
bijpassende wijn 27 euro of proefarrangement 18 euro p.p. tot en met hoofdschotel
** 5 gangen menu aan 89 euro
bijpassende wijn 36 euro of proefarrangement 24 euro p.p. euro tot en met hoofdschotel
Water aan tafel gedurende de hele menu 4 euro p.p.