‏‏‎ ‎

LUNCH
smaken van het seizoen

van 29 november tot en met 22 december


Aperobites

------

CORVINA
Rode ui, dille, handgerolde couscous, frisé

of

VARKENSHAMMETJE
Rode ui, dille, handgerolde couscous, frisé

----------

SIGNATURE DISH
** IBERICO VARKENSWANG
Gelakt, spelt, aardpeer

-----

KABELJAUW
Gratin van winterse knollen, spruiten, mousseline

of

KALFS DUNNE LENDE
Gratin van winterse knollen, spruiten, cashew, peterseliewortel

-----

PURE CHOCOLADE
Cremeux, kers, amandelnoot

of

geaffineerde kazen geselecteerd door Korboo Cheese Masters
notenbrood ° chutney (supp. 7 euro )


Menu 3 gangen aan 48 euro
bijpassende wijn t.e.m. hoofdschotel + 18 euro

Menu 3 gangen + signature dish aan 66 euro
Bijpassende wijn t.e.m hoofdschotel + 26 euro
Water aan tafel gedurende de hele menu 4 euro p.p.

Enkel verkrijgbaar op woensdag – donderdag en vrijdagmiddag