Take Away — Kerst & Oudjaar

Alle gerechten kunnen afzonderlijk besteld worden


Voorgerechten

Carpaccio van dry aged rund — olijf / aardpeer / vadouvan     22€

Carpaccio van zeebaars — passievrucht / aardpeer / vadouvan     22€

Carpaccio van dry aged bieten — geitenkaas / olijf / aardpeer     20€

Opmerking: carpaccio gedresseerd op bord — waarborg 5€ p.p.


Soepen

Consommé van duif — selder / wortel / ajuin / draadjesvlees     20€

Bouillon van gedroogde bonito (tonijn) — selder / enoki / ajuin     22€

Bouillon van kastanje champignons — knolselder / gebrande prei     20€


Tussengerechten

Osso buco — risotto / courgette / parmezaan     22€

Kreeft — risotto / courgette / parmezaan     28€

Risotto — courgette / parmezaan     20€


Hoofdgerechten

Kalfshaas — sous vide / kruidenkorst / aardappel in de schil / witloof / brioche     24€

Griet — gestoomd / puree van aardappel / knolselder / velouté van visfumet     24€

Oesterzwam — puree van aardappel / knolselder / schorseneer     20€


Dessert

Parfait van amandel — praliné / peer / appel / speculoos     14€

Parfait gedresseerd op bord — waarborg 5€ p.p.


Kaasbord

Geaffineerde kaasjes — chutney / notenbrood     16€


Belangrijk:

De gerechten kunnen allemaal afzonderlijk besteld worden — zo kan iedereen zijn eigen menu samenstellen. Er worden geen aanpassingen meer gedaan aan de gerechten.

We vragen een waarborg voor borden (voorgerecht), dessert, kaas en meegegeven bakken. Breng aub contant geld mee bij afhaling voor waarborg en betaling.


Bestellen & Afhalen

Kerst
Bestellingen voor kerstavond en kerstdag: uiterlijk vrijdag 20 december.
Afhalen: 24 december tussen 14:00 - 16:00
Afhalen: 25 december tussen 10:30 - 11:30

Oudjaar
Bestellingen voor oudjaar: uiterlijk vrijdag 26 december.
Afhalen: 31 december tussen 10:00 - 12:00