Alle gerechten kunnen afzonderlijk besteld worden
Carpaccio van dry aged rund — olijf / aardpeer / vadouvan 22€
Carpaccio van zeebaars — passievrucht / aardpeer / vadouvan 22€
Carpaccio van dry aged bieten — geitenkaas / olijf / aardpeer 20€
Opmerking: carpaccio gedresseerd op bord — waarborg 5€ p.p.
Consommé van duif — selder / wortel / ajuin / draadjesvlees 20€
Bouillon van gedroogde bonito (tonijn) — selder / enoki / ajuin 22€
Bouillon van kastanje champignons — knolselder / gebrande prei 20€
Osso buco — risotto / courgette / parmezaan 22€
Kreeft — risotto / courgette / parmezaan 28€
Risotto — courgette / parmezaan 20€
Kalfshaas — sous vide / kruidenkorst / aardappel in de schil / witloof / brioche 24€
Griet — gestoomd / puree van aardappel / knolselder / velouté van visfumet 24€
Oesterzwam — puree van aardappel / knolselder / schorseneer 20€
Parfait van amandel — praliné / peer / appel / speculoos 14€
Parfait gedresseerd op bord — waarborg 5€ p.p.
Geaffineerde kaasjes — chutney / notenbrood 16€
Belangrijk:
De gerechten kunnen allemaal afzonderlijk besteld worden — zo kan iedereen zijn eigen menu samenstellen. Er worden geen aanpassingen meer gedaan aan de gerechten.
We vragen een waarborg voor borden (voorgerecht), dessert, kaas en meegegeven bakken. Breng aub contant geld mee bij afhaling voor waarborg en betaling.
Kerst
Bestellingen voor kerstavond en kerstdag: uiterlijk vrijdag 20 december.
Afhalen: 24 december tussen 14:00 - 16:00
Afhalen: 25 december tussen 10:30 - 11:30
Oudjaar
Bestellingen voor oudjaar: uiterlijk vrijdag 26 december.
Afhalen: 31 december tussen 10:00 - 12:00